Sixpackchallenge pro 6 weken

Deze challenge start op 17 maart 2019

Challenges zijn altijd te starten dus ook als je deze dag niet kunt. Er is dan alleen geen groepspresentatie en groepsapp.

Sixpackchallenge pro 6 weken €149,95    3 metingen met aanpassing schema

Met deze challenge willen we je graag op het goede spoor zetten met betrekking tot voeden naast het sporten, dat is belangrijk want de zware trainingen vragen een hoop energie van je lichaam, dat moet vervolgens weer goed kunnen herstellen door middel van een juiste verhouding van macro-nutriënten ( eiwitten, vetten, koolhydraten )

Tijdens deze challenge leer je wat je nodig hebt aan voeding om je doelen te bereiken.

Je wordt aan het einde van de presentatie gemeten en gewogen, ook wordt er rekening gehouden met hoeveel je traint en of je allergieën hebt waar we rekening mee moeten houden. Vervolgens kijken we naar het aantal calorieën dat je nodig hebt en dat zetten we in de juisten macro verhoudingen, je krijgt een voedingsschema met een optielijst voor alternatieven toe gestuurd die je kunt gebruiken om zelf te variëren met je eten.

Na 3 weken gaan we een tussenmeting doen, hier kunnen we je tussentijdse resultaten meten en passen we je schema aan waar dat nodig lijkt, de gegevens worden allemaal bijgehouden in een persoonlijk boekje zodat je je eigen resultaten kunt zien aan het einde van de challenge.

Na 6 weken doen we een eindmeting om je eindresultaat te meten, dit wordt genoteerd in jouw boekje die je mee naar huis krijgt.

Inbegrepen bij deze challenge

  • Presentatie
  • 3 metingen ( wegingen, huidplooimeter, omtrekmeter )
  • Voedingsschema met nodige aanpassingen
  • Start en en eind foto’s
  • Groepsapp om elkaar te helpen en te inspireren met verschillende voeding, de coaches zitten ook in deze groep om vragen te beantwoorden en te dienen als aanspreekpunt.

Meld je aan voor een GRATIS intake

Combineer Voedingadvies met:

Adresgegevens

Team Victrix
Helderseweg 31b
1817BA Alkmaar
06-38633384
Nico@teamvictrix.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 9.00-22.00
Zaterdag: 9.00-14.00
Zondag 9.00-12.00

© Copyright - Voeding advies Alkmaar